Leer op zeven verschillende manieren met Quizlet! Met vijf studiemethoden en twee spellen is het leren van elk onderwerp leuk en effectief. 

Studiesets

Een studieset is een lijst met termen en definities of vragen en antwoorden. Studiesets kunnen woorden, afbeeldingen en audio omvatten. Je kunt op ieder moment opwaarderen voor nog meer speciale functies, zoals sets met diagrammen!

Zoek naar studiesets of maak een eigen set aan en deel hem met je leerlingen, klasgenoten en vrienden. Quizlet is ook een uitstekende bron voor docenten die nieuwe manieren zoeken om de aandacht van leerlingen te behouden.

Leer altijd op de website, iOS app, en Android app van Quizlet.

Diagramsets

Diagramsets bestaan uit een afbeelding, kaart of diagram waarop je labels met termen en definities kunt plaatsen. Lees meer over hoe je een diagramset kunt aanmaken.

Sets met diagrammen zijn beschikbaar voor abonnees van Quizlet Plus en Quizlet Plus voor docenten.

Leermethoden

Kaarten
Leer termen en definities of vragen en antwoorden zoals je dat ook met geschreven woordenlijsten zou doen.

Leren
Beantwoord steeds moeilijker wordende vragen. Deze studiemethode creëert een persoonlijke leerplan op basis van hoe bekend je bent met de inhoud, en zorgt ervoor dat je alles weet wat je moet weten.

In Leren kunnen abonnees van Quizlet Plus nu hulp krijgen van de Quizlet Leerhulp met aangepaste leertrajecten, het bijhouden van hun Voortgang en het gebruik van slim corrigeren om zich te concentreren op het bredere concept in plaats van domweg uit het hoofd leren. Lees meer over hoe je kunt leren met de Quizlet Leerhulp.

Schrijven
Beantwoord vragen door je antwoord op te schrijven. Als je een vraag mist, kun je daar later nog op terug komen.

Spellen
Luister naar termen en definities en vul in wat je hoort. Deze methode werkt goed bij het leren van een nieuwe taal of het oefenen van spelling in je eigen taal.

Test
Kijk hoe goed je een proefwerk zou maken door middel van verschillende soorten vragen.

Spellen

Combineren
Combineer zo snel als je kunt termen en definities.

Zwaartekracht
Voer antwoorden snel in om te voorkomen dat asteroïden je planeet raken. Hoe hoger het niveau dat je bereikt, hoe sneller de asteroïden vallen. Dit spel kun je op dit moment alleen op de website spelen.

Quizlet Live

Docenten kunnen leerlingen uitdagen met ons klassikale spel, Quizlet Live! Spelers werken in teams en koppelen samen termen aan de juiste definitie. Je kunt Quizlet Live in teams of in de modus Personen spelen.

Hoe werkt het?

Voordelen:

Nadelen:

Tags:

Comments are closed