Deze opdracht wordt uitgevoerd binnen het MBO en HBO onderwijs en behelst de docent professionalisering ten aanzien van digitale geletterdheid.

Dimitri van Dillen werkt als docent op het ROV van Twente, binnen het college handel en commercie.

Tekst uit de position paper over de onderwijsinstelling

Bart Campfens werkt als docent op de Hogeschool Rotterdam, binnen het instituut voor gezondheidszorg op de opleiding verpleegkunde.

Hogeschool Rotterdam (HR) is een Hbo-instelling waar 40.000 studenten studeren en waar zo’n 4000 medewerkers werken. Ongeveer twee van de drie medewerkers is onderwijsgevende. Het onderwijs is georganiseerd in 13 instituten. De opleiding verpleegkunde hoort bij het Instituut voor Gezondheidszorg (IVG). Hogeschool Rotterdam heeft 103 Bacheloropleidingen, 19 Masteropleidingen en 26 Associatie Degree-opleidingen.

Binnen het Instituut voor gezondheidszorg is de op leiding verpleegkunde (hbo-v) veruit het grootst met zo’n 1800 studenten en 150 medewerkers verdeeld over 4 leerjaren. De opleiding hbo-verpleegkunde streeft naar digitalisering binnen ons onderwijs, het toepassen van zorgtechnologie, het verblenden van het onderwijs en zo proberen meer aan te sluiten bij de beroepspraktijk. Deze opdracht is uitgevoerd binnen de eerste 2 studiejaren waar ongeveer 1100 studenten en 80 medewerkers actief zijn.